Grondstof zoekt initiatief: “We gebruiken deze tijd graag om circulaire partnerships te smeden.”

Nu in deze coronatijd liggen veel dingen stil, maar gelukkig niet alles. We gebruiken deze tijd graag om circulaire partnerships te smeden. 

Daarom zijn we nu op zoek naar innoveerders! Maak jij een product waar je koffiedik, sinaasappelschillen of etensresten voor nodig hebt en die nuttig is voor de horeca of de grootzakelijke markt? Ben jij de testfase voorbij en wil je je innovatie naar de markt brengen of ben je klaar om op te schalen? Schrijf je bij ons in! Wij zijn namelijk op zoek naar duurzame initiatieven, dus afstudeerders, ontwikkelaars en labs waarmee we samen de circulaire keten rond kunnen maken. 

Jij kan een mooie aanvulling zijn op ons ecosysteem van circulaire ondernemers. Wij kunnen je de grondstoffen leveren en zorgen voor (vergrote) afzet en mogelijk kunnen we je aanvullend een ruimte bieden op onze hub voor lokale productie.  

Heb jij behoefte aan koffiedik, sinaasappelschillen, gekookte of ongekookte etensresten (GFT/swill) en ben je op zoek naar een afzetmarkt in Utrecht? Schrijf je dan hier in. Wij maken een selectie en nemen contact met je op om te kijken hoe we samen de volgende fase van jouw initiatief kunnen boosten!

Heb jij een initiatief met koffiedik, sinaasappelschillen of etensresten? Schrijf je hier in!